SYSTEMA AS ble etablert i 1985, med hovedfokus på utvikling av kostnadseffektive og funksjonelle løsninger til transport og spedisjonsbransjen.

SYSTEMA har i dag 10 ansatte. Vi holder til i egne kontorlokaler sentralt i Oslo.
I tillegg disponerer vi kontorlokaler i Strømstad og Gøteborg.

Vi er et økonomisk veldrevet firma, som kan vise til gode positive resultat gjennom alle år.

SYSTEMA er Business Partner av IBM, på serverplattformen IBM Power System with i, som operativsystem. Vi er totalleverandør for mange av våre kunder. Dette omhandler server, programvare, nettverk, PC-løsninger og konsulenttjenester.

Mange av de store transportørene og speditørene i Norge benytter SYSPED til fortolling og transittering. Våre kunder står for en stor del av transaksjonene til det norske Tollvesenet. I de senere år har vi utviklet fortollingsløsninger både for Sverige og Danmark.

SYSTEMA leverer transportløsninger for alle typer transport. Gode web baserte løsninger har gitt våre kunder, både nasjonalt og internasjonalt, nye muligheter for å gi sine kunder selvbetjent informasjon på en bedre og sikker måte.

SYSTEMA har utviklet løsninger for handels- og produksjons- bedrifter, der våre edi løsninger er en viktig del av den daglige aktiviteten.

SYSTEMA har gjennom mange år i bransjen opparbeidet seg betydelig kunnskap, som gir oss muligheten til å tilby våre kunder gode løsninger.

 

Se nye muligheter – gjør jobben smartere!